Fine Dining

Culinary Journey Fine Dining blogisarjassa kierretään erilaisia Fine Dining ja Michelin-tähden ravintoloita Suomessa ja ulkomailla. Sarjan tarkoituksena on saada ja kertoa kokemuksia laadukkaasta ruoasta, juomasta ja laadukkaista ravintoloista.

Kiinnostus Fine Diningista alkoi urani alkuvaiheessa, kun tutustuin siihen lähemmin; surffailin eri fine dining ravintoloiden nettisivuilla, katselin kuvia, selasin ruokalistoja ja menuja. Ensimmäinen ajatus siitä oli se, että se on liian hienoa, eikä se voisi olla minun juttuni, enkä koskaan voisi työskennellä missään Fine Dining ravintolassa.

Kuitenkin hetken aikaa asiaan tutustuttuani mietin, että miksei se voisi olla juuri mun juttu ja miksen voisi työskennellä sellaisessa ravintolassa. Innoistuin aiheesta lisää ja aloitin Fine Diningin harrastuksena. Olen kuitenkin aina tykännyt syödä hyvin ja pitkän kaavan mukaan. Tähän mennessä olen käynyt vasta kahdessa ravintolassa ja monta ravintolaa on vielä edessä!

Fine Diningiin liittyen tulevaisuuden suunnitelmissani on päästä työskentelemään fine dining ravintolassa ja kiertää mahdollisimman paljon erilaisia ravintoloita.

Seuraa blogisarjaamme