Nyt loppuu hiljaisuus

Perjantai 9.11.2018 klo 9:38


Huh, Juhannuksesta saakka on nyt ollut kirjoitustaukoa, yksinkertaisesti aiheet ovat olleet aika vähissä. Tällä viikolla tein kuitenkin päätöksen, että aion kunnostautua kirjoittelussa.

Loppukesä meni täysin lomaillessa ja kävinpäs heinäkuussa pyörähtämässä myös viikon Mallorcalla. Siitä on lähemmäs viisi vuotta kun olen viimeksi käynyt Tukholmaa ja Tallinnaa kauempana, joten pidempi reissu tuli kyllä tarpeeseen.

Image-2.png

Image-3.png
Ensimmäisenä iltana herkuteltiin paellalla raskaan matkapäivän jälkeen.

Image-4.png
Kauniita ilmoja piteli koko viikon ajan.

Image-5.png
Myös uusia herkkuja tuli kokeiltua: mustekalaa

Yksi minkä pistin tuolla matkalla merkille oli se, että melkeinpä jokaiseen ruokaan mitä ravintoloissa tarjottiin, oli lisäkevaihtoehtona ranskalaiset.

Rennon viikon jälkeen oli hyvä palata taas työharjottelun ääreen. Aloitin syksyllä työssäoppimisen lahtelaisessa ravintola Casselissa, jossa olen edelleenkin - jouluun saakka. Työssäoppimisjakson aikana on tullut taas runsaasti uutta oppia sekä itsevarmuutta työskentelyyn ja voin ensi vuoden alussa lähteä avoimin ja rennoin mielin kohti uusia paikkoja. Loppuun vielä hieman ottamiani kuvia työssäoppimisen ajalta.

Image-6.png

Image-7.png

Image-8.png

Image-9.png

Kattauskuvia on paljon - ihan vain siksi että erilaisten kattausten tekeminen on yksi lempipuuhistani töissä, asiakkaiden palvelemisen lisäksi.
Loppuun vielä pari ruokakuvaa:

Image-10.png
Metsäkyyhkyn rintaa...

Image-11.png
Herkullinen lupiinitempe oli annos joka oli minulle aivan uusi juttu. Todella hyvää ja erilaista.


Kommentit

9.11.2018 16:34  Anneli Pirinen

Hyvin kirjoitettu , ruokaannos kuvat mielenkiintoisia. Kattaukset hienoja ravintola-ala opettaa paljon uusia asiota . Toivon että jatkossakin jaksat harjoitella ja opetella uusia asioita. Pääset vielä pitkälle ravintola-alalla.

9.11.2018 18:02  Sebastian / Culinary Journey

Hei Anneli,

Kiitos kommentistasi. Ravintola-ala on kyllä kuin minulle tehty, joten uskon että intoa riittää tulevaisuudessa kun koko ajan voi oppia uutta.

- Sebastian


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini