Terveisiä opetusravintolasta!

Perjantai 26.1.2018


Ensimmäinen viikko koulumme opetusravintolassa on vierähtänyt nopeasti ja paljon uutta oppiakin on tullut. Asiakkaat ovat myös antaneet yllättävän paljon positiivista palautetta palvelusta, joka on aina kiva ja motivoiva asia.

Päivät opetusravintolassa ovat menneet kuin normaalit työpäivät. Kahdeksalta aamulla aloitetaan ja kahden aikaan iltapäivällä lopetellaan. Aamut alkavat yleensä pöytien kattamisella, servettien taittelulla ja muilla perus huoltohommilla. Tarkastetaan, että pöytäliinat ovat kunnossa ja puhtaat ja että ne roikkuvat tasaisesti joka suuntaan.

Aamuhommien jälkeen kello on yleensä puoli yksitoista, jolloin käydään syömässä ennen opetusravintolan lounaan alkamista. Lounas alkaa aina klo 11 ja kestää klo 13 saakka. Juuri ennen lounaan alkamista salaattipöytä ja leipäpöytä laitetaan kuntoon. Lounas on tarjolla vaihtelevasti noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, riippuen, mikä tutkinnon osa on milloinkin menossa. Tällä hetkellä lounas tarjoillaan pöytiin ja salaatti haetaan noutopöydästä.

Kahden tunnin lounasaika vierähtää aina ihan huomaamatta. Lounaan jälkeen salaatti- ja leipäpöytä siistitään, kahvipannut, teepannu ja kermakot viedään pesuun, pöydät pyyhitään, vesikannut laitetaan pesuun ja tiskistä tulevat ruokailuvälineet kiillotetaan. Jäljelle jääneet leivät yleensä pussitetaan ja viedään kahvilan puolelle myyntiin.

IMG_06401.JPG IMG_06411.JPG IMG_06421.JPG
IMG_06461.JPG IMG_06481.JPG IMG_06441.JPG


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini